Zoeken  
  Zoeken

 
Nieuws

Fruit & Vegetables gecertificeerd bedrijf: Buysman kruiden – Erik Buysman: “met trots topkwaliteit leveren”
   

Als je bij Buysman in Andijk binnenkomt heb je het idee dat je een grote keuken binnenstapt. Zo lekker ruikt het naar verse kruiden als peterselie, munt, dille, basilicum, notenkruid, koriander en bieslook. Buysman is zo’n bedrijf dat vraaggestuurd teelt en topkwaliteit levert. Niet gek dat daags voor de kerstdagen het topdrukte is op het bedrijf.

De kruiden van Buysman zijn MPS gecertificeerd. Het Vita Certa Natural Protected label prijkt op de hoezen op de kruiden die klaarstaan voor aflevering en Buysman is er maar wat trots op.
“We leveren aan oa. Aan Superunie (o.a. Deen en Hoogvliet) en bijvoorbeeld Makro en diverse tuincentra die oog hebben voor kwaliteit en duurzame producten. We streven dan ook naar het allerhoogste, wat ook tot uiting komt in het Vita Certa Natural Protected label. Een label is voor ons erkenning en herkenning”, zegt Erik Buysman.

Buysman kruiden ruikt aan alle kanten naar duurzaam ondernemerschap. Erik Buysman: “We nemen alles in ons bedrijf zeer serieus. Zes of meer familieleden zijn dagelijks betrokken en wij zien het ondernemen als een feestje.” Chemische bestrijdingsmiddelen tref je bij ons niet aan en we leveren het liefst maatwerk met respect voor de natuur.”

De klankbordgroep van MPS Fruit & Vegetables heeft voor ons een meerwaarde: “allereerst kunnen we sparren met collega ondernemers en we kunnen zo bewust werken aan het neerzetten van een meerwaarde met het certificaat voor de consument. Het is goed om kennis te delen en met elkaar scherp te zijn op de ontwikkelingen in onze markt.”